“Voorafgaand aan de behandeling was ik wat sceptisch over het principe reiki. Wat gaat het mij opleveren en wat gaat het met je doen? Doet het überhaupt wat met je lichaam. Normaal gesproken ben ik iemand die zich van te voren inleest en kijkt wat de ervaringen zijn van mensen. Dit keer heb ik besloten om dat niet te doen. Ik wilde aan eigen lijvende ondervinden wat het met mij zou doen. Nadat ik op een prettige manier instructies kreeg die mij geruststelde begon de sessie. In het begin merkte ik aan mijn lichaam dat het lastig ontspannen was. De aanrakingen zijn in het begin wat onwennig, althans voor mij. Na een aantal minuten begon mijn lichaam zit te ontspannen. Door de handaanrakingen en de sfeer muziek kwam ik in een bepaalde trans. Mijn lichaam begon op een gegeven moment schokken te vertonen, de voeten werden wat zwaar maar met name mijn hoofd begon zich te ontspannen. Voor mijn gevoel kwam ik met mijn ziel op een wolk te liggen die alles deed ontspannen. Nadat de sessie was afgelopen had ik even wat tijd nodig om weer op aarde te komen. Door veel water te drinken en een wandeling te maken merkte ik dat mijn lichaam in een bepaalde stand kwam te staan. Ik heb weer energie, maar op een prettige en rustige manier. Mijn cognitie was weer helder en fris. Met deze ervaring heb ik besloten om reiki vaker toe te laten in mijn dagelijkse leven. Op dit moment kan ik zeggen dat het mij veel rust en helderheid heeft gebracht.”

Moreno


“Ik heb de Reiki behandeling als prettig en ontspannend ervaren. Na de behandeling voelde ik meer energie in mijn lichaam. Zeker voor herhaling vatbaar.”

Severin


“Eerste keer geweest hele gewaarwording , zwaar gevoel tijdens de behandeling . Daarna veel water gedronken en voel me goed . Ik zou zeggen doen.”

Petra


“Ik heb 4 Reiki behandelingen ondergaan en voelde me heerlijk ontspannen, mijn geest kwam volledig tot rust en mijn lichamelijke klachten zijn vermindert. Ja, ik zou het iedereen aanraden.”

Joke


Superfijne behandeling gehad bij Niels en ik ga zo mijn 2e boeken Aanrader!

Sanne


“Na een Reiki behandeling van Niels voel ik een enorme diepe ontspanning. Een soort mini-vakantie even van alles weg. Bijzonder ook dat ik weet dat er blokkades in mijn buik zitten en ik dus ook precies op die plek moest wennen aan de behandeling. Na meerdere behandelingen werd het steeds rustiger in mijn buik.”
Claudia